Intéressé(e) ? Pour les offres d'emploi ou de stage, rendez-vous sur notre page d'offres d'emploi et laissez votre commentaire. Nous pourrons ainsi vous inviter un peu plus rapidement.

Organische content creatie LinkedIn & vacature campagne

Client
Groupe de structure

Notre rôle
Content creatie
Marketing en ligne

Produits à livrer
Organisch en betaalde content
Social Media marketing

Date
Q1 2024

Onze samenwerking met StructureGroup begon enkele jaren geleden. Zo mochten we eerder al hun website voor de dienst Vastgoedthermometer ontwikkelen en hebben vervolgens de website van StructureGroup zelf strategisch verbeterd.

Deze nieuwe website heeft een frisse, moderne en open uitstraling gekregen, met een prominente focus op de diensten en het team. Nu de website volledig up-to-date is en naadloos aansluit op de klantreis, kunnen we ons richten op het optimaliseren van de organische content voor LinkedIn en de vacaturecampagne.

''Van strategische doelen tot operationele uitvoering, van technische audits tot financiële analyses en van vastgoeddata tot managementinformatie: wij delen onze kennis en expertise om ervoor te zorgen dat u uw gestelde doelen behaalt.''

Groupe de structure

StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \ StructureGroup \ content creatie \ vacature campagne \ vastgoedadviseur \

Organische contentcreatie

Nu de website klaar is, hebben we een solide basis om via social media de doelgroep naar diverse landingspagina’s te leiden. Hiervoor hebben we voor het hele jaar rubrieken bedacht en in een contentkalender geplaatst, zodat we precies weten welke content en wanneer we deze content gaan plaatsen. Op deze manier kunnen we zorgvuldig nadenken over wat we per rubriek willen vertellen en deze content goed voorbereiden. Uiteraard blijft er altijd ruimte over voor actualiteiten, en proberen we in te spelen op relevante trends voor deze branche.

Aan het begin van elke maand leveren wij een rapportage met de organische statistieken van de voorgaande maand, vergeleken met die van de maand daarvoor. Hierbij vatten wij ook kort de highlights van die maand samen. Op deze manier kunnen we in de gaten houden welke content en rubrieken goed scoren en kunnen we daarop anticiperen. Zo zijn we begonnen met het delen van content op Facebook, Instagram en LinkedIn, maar al snel ontdekten we dat LinkedIn het meest geschikte platform is. Daarom ligt de focus nu op LinkedIn, terwijl Facebook en Instagram alleen nog worden gebruikt voor employer branding doeleinden. Consistentie is key, daarom plaatsen we maandelijks organische content op de LinkedIn-pagina van StructureGroup.

Travaillons ensemble à votre avenir. Prenez contact avec nous.

Vacature campagne

Uit diverse statistieken blijkt duidelijk dat het combineren van organische en betaalde content substantieel bijdraagt aan optimale resultaten. Het is tegenwoordig lastig om nieuwe werknemers te vinden en, zoals in vele branches, is het momenteel moeilijk om goede kandidaten te werven voor diverse vacatures. Een effectieve manier om hierbij te ondersteunen, is het opzetten van een doelgerichte vacaturecampagne die de aandacht van jouw beoogde doelgroep trekt. Met de juiste boodschap en call-to-action triggeren we de doelgroep om op de vacature landingspagina de vacatures te bekijken. Voor StructureGroup hebben we een algemene vacature campagne voor LinkedIn, Facebook en Instagram opgezet, om zoveel mogelijk geschikte kandidaten te bereiken en kennis te laten maken met de beschikbare vacatures bij StructureGroup.

Maandelijks evalueren

Als online marketingbureau blijven we in beweging; ons team monitort, optimaliseert en rapporteert de campagne maandelijks. Op basis van de statistieken adviseerden we hoe we de campagne het beste konden optimaliseren vanuit de doelstelling om meer relevante sollicitaties te verkrijgen. Maandelijks zaten we samen om de online marketing rapportage door te nemen en deze werd achteraf opgestuurd naar de klant. Welke optimalisaties gaan we doorvoeren? Op welk vlak liggen er kansen om het bereik nog verder te vergroten en de kwaliteit van de campagne te bevorderen? Willen we meer aandacht besteden aan een specifiek social mediakanaal of zien we wellicht dat één van de campagnebeelden beter scoort en dus een hogere potentie heeft?

Dankzij deze social media vacature campagne kon StructureGroup zowel de vacature voor consultant als officemanager succesvol invullen. Voor de functie inspecteur hadden we samen besloten o.b.v de resultaten een specifieke vacature campagne op te zetten, deze is binnen 2 maanden van de aanpassing vervuld. Het besluit hiervoor ontstond nadat we terugkoppeling kregen dat niet de geschikte mensen op de functie solliciteerden. Dit is een mooi resultaat, aangezien het een vrij niche branche is waarin StructureGroup zich begeeft. Dankzij de juiste campagne-instellingen en gerichte targeting zijn de vacatures onder de aandacht bij de juiste mensen terechtgekomen. Het mooie aan een online marketing campagne is dat het flexibel is, wanneer er geen vacatures open staan kan deze worden uitgeschakeld of wanneer er focus is op het vervullen van een specifieke vacature kan daarvoor een specifieke banner worden opgemaakt en gericht getarget worden op de doelgroep.

Wij zijn blij met onze samenwerking met StructureGroup. Wij ondersteunen hen niet alleen met andere communicatie-uitingen zoals de nieuwjaarsgroet via nieuwsbrieven en sociale media, maar ook met strategische aanpassingen aan hun website en diverse branding- en leadgeneratiecampagnes.

Als strategisch online marketingbureau zijn we benieuwd hoe we jou kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op!

Contact

Nous aimerions avoir de vos nouvelles

Raymond

Strategy Director et co-fondateur

Envoyer un message

Vous pouvez également nous appeler : +31 (0)74 76 20 200, s'il vous plaît !